Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині влада відкрила сучасну амбулаторію сімейної медицини

На Мукачівщині влада відкрила сучасну амбулаторію сімейної медицини

На Мукачівщині влада відкрила сучасну амбулаторію сімейної медицини
Знакова подія, з часу проголошення незалежності України, сталася минулої середи в Клячанові. Тут, після капітального ремонту, реконструкції й добудови голова Мукачівської районної ради...

Знакова подія, з часу проголошення незалежності України, сталася минулої середи в Клячанові.

ВІДЕО ДНЯ

Тут, після капітального ремонту, реконструкції й добудови голова Мукачівської районної ради І.П.Михайло, перший заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Е.Л.Дуда, перший заступник голови районної ради В.П. Бігунець, начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації В.Ю.Лані та сільський голова М.М.Мишкулинець урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини з спеціалізованими кабінетами, лабораторією, підсобними приміщеннями.

В медичному закладі можна не тільки обстежити стан здоров’я, пройти призначені лікарями процедури, але й поправити здоров’я в денному стаціонарі, полікувати зуби, скористатись послугами кабінету фізіотерапії…

Реклама

Тепер клячанівцям і жителям навколишніх сіл не так часто доведеться добиратися до Мукачева, тратити час на черги перед лікарськими кабінетами. Досвідчені медики пильнуватимуть за їх здоров’ям, надаватимуть своєчасну й кваліфіковану допомогу, що мовиться, на місці. Нововідкрита амбулаторія відремонтована коштами сільської ради та оснащена за рахунок Програми «Матеріально-технічне забезпечення закладів охорони здоров’я району», відділу охорони здоров’я Мукачівської райдержадміністрації зокрема, лабораторним устаткуванням, повітряним стерилізатором, бінокулярним мікроскопом, стоматологічним кріслом. Незабаром сюди буде надіслано комп’ютер з програмним забезпеченням «Здоров’я», що дасть змогу відкрити на пацієнтів електронні медичні картки.

Освятив амбулаторію греко-католицький священник отець Михайло Сідун, а головний лікар А.В.Молнар щиро подякував райдержадміністрації та відділу охорони здоров’я за турботу про здоров’я селян.

Реклама

Вікторія Лані

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно