Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Понад 30 закарпатців пройшли до патрульної поліції

Понад 30 закарпатців пройшли до патрульної поліції
ВІДЕО ДНЯ

25 серпня у конференц-залі готелю «Ужгород» відбулося знайомство з майбутніми патрульними полісменами. Загалом їх 31. В офіційній частині заходу взяли участь начальник ГУНП в Закарпатській області – Роман Стефанишин, начальник УПП в містах Ужгороді та Мукачеві – Юрій Марценишин, заступник начальника УПП в містах Ужгороді та Мукачеві – Сергій Мельник, начальник сектору кадрового забезпечення – Андрій Даскалюк та чинні патрульні.

Юрій Марценишин привітав тих, хто уже пройшов відбір та наголосив, що колись сам на тих же умовах впевнено долав усі етапи відбору: «Ви всі молодці. Сміливо та впевнено пройшли усі нелегкі етапи відбору. Ми беремо лише кращих із кращих, із чим я вас і вітаю. Нехай цей момент залишиться у вашій пам’яті назавжди», – наголосив він.

Реклама

Усі із зацікавленням дослухалися до порад старших колег й раділи, що половина шляху позаду, – повідомляє патрульна поліція Ужгорода та Мукачева. Майбутній інспектор патрульної поліції – Василь Шпак розповідає: «Найважче мені дався етап військово-лікарської комісії: багато паперів, біганини. Добре, що це позаду. На новій роботі я хочу себе чудово зарекомендувати, оскільки не планую стояти на місці й прагну кар’єрного зросту у поліції».

Чимало серед нових патрульних й дівчат, так, Мар’яна Галатиба теж стане інспектором патрульної поліції. Дівчина щаслива, що матиме таку професію й ділиться враженнями про етапи відбору: «Було нелегко й кожен етап ніс своє випробовування. Дуже велике значення мала підготовка до етапів відбору, доводилося працювати над собою щодня. Найбільше боялася співбесіди, бо можеш ти бути розумним, здоровим й фізично загартованим, а одне зайве слово, через хвилювання, стане вирішальним. Та, виходить, хвилювалася я дарма, бо все пройшло чудово!»

Реклама

Після оголошення наказу та настанов старших колег, спілкування продовжили у неформальній обстановці – за чашкою кави. Керівники розповідали про роботу патрульних, про завдання котрі стоять перед ними щодня. Кожен міг запитати безпосередньо те, що цікавило саме його.

Тепер, попереду у майбутніх поліціянтів близько 4-х місяців навчання у Львівському державному університеті внутрішніх справ. А вже наприкінці грудня вони вийдуть на вулиці міст служити й захищати. 

Набір до лав патрульної поліції триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно