Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Неспокійна ніч: в Ужгороді ловили любителів "кайфу"

У ніч з 25 на 26 серпня в Ужгороді затримали півдюжини наркоманів. Про це повідомляє УПП Ужгорода і Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Так, вчора о 19:45 на вулиці Сирійській було виявлено трьох чоловіків, (один – 1999 р.н. та двох – 1992 р.н.), які при появі поліцейських почали помітно нервувати та відводити погляд. Воно і не дивно – у кишені штанів у одного з них виявлено згорток, в якому знаходилась марихуана.

О 20.30 за порушення ПДР на вулиці Тімірязєва було зупинено "Деу Ланос", у якому знаходилось двоє чоловіків, які почали підозріло себе поводити. Під час поверхневої перевірки в наплічній сумці одного із них було виявлено запаяний медичний шприц, всередині якого знаходився амфетамін.

Реклама

Через годину – близько 21:30 на вулиці Легоцького було виявлено чоловіка 1992 р.н., який при появі поліцейських почав помітно нервувати та змінив напрямок руху в протилежний.

Наздогнавши його і перевіривши вміст сумки, всередині виявлено згорток фольги, а також поліетиленовий пакетик із застібкою, в яких знаходилась марихуана. Наркотики, зі слів чоловіка, він знайшов на дорозі і хотів використати для власного споживання.

Реклама

Опівночі на цій же вулиці Легоцького за порушення ПДР було зупинено "ВАЗ 2106", водій якого почав підозріло себе поводити, намагався приховати мобільний телефон.

Під час поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено таблетку білого кольору, невідомого походження без жодного маркування, упаковану в прозорий поліетиленовий пакет із застібкою та мобільний телефон "APPLE IPHONE 6S", який згідно наявних баз даних знаходиться в розшуку Івано-Франківським ВП ГУНП, як викрадений.

І знову вулиця Легоцького. Близько 1.00. було зупинено автомобіль "Опель Омега" для залучення водія як свідка, при освідченні іншого водія на стан алкогольного сп"яніння.

Реклама

Під час спілкування з водієм "Опеля" патрульними було помічено, як його пасажир почав нервувати, і прийнято рішення провести поверхневу перевірку. У пачці сигарет було виявлено згорток фольги, в якому знаходився метамфетамін, також у наплічній сумочці було виявлено револьвер.

Також під час поверхневої перевірки у водія Опеля в гаманцi було виявлено згорток фольги та згорнута купюру, номiналом 1 гривня, всерединi яких знаходився метамфiтамiн.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно