Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські соки в домівках мешканців Європи

Закарпатські соки в домівках мешканців Європи

Природа Закарпаття багата на різноманіття рослин, завдяки плодам яких створюється унікальний високоякісний, екологічно чистий, органічний продукт. Одним із таких продуктів є напої та харчові продукти від торгової марки «Карпати насолоджуйся» ТОВ «Джерела Карпат» із закарпатського міста Перечин.

ВІДЕО ДНЯ

А все починалось у березні 2016 року, коли компанія почала виготовляти березовий сік. Зрозумівши, що на екологічно чисті соки є високий попит як на ринку Закарпаття й України, так і у Європі, асортимент продукції перечинського підприємства суттєво зріс. Нині ТОВ «Джерела Карпат» виготовляє не лише соки, але й джеми-варення, консервацію, морси, сиропи та різноманітну лінійку органічної продукції.

Як зазначив керівник відділу продажів ТОВ «Джерела Карпат» Сергій Гецко, причиною успіху та популярності їхньої продукції є те, що сиропи, морси, джеми, соки виготовлені без барвників, ароматизаторів та штучних барвників, з плодів, зібраних в сезон у чистій карпатській природі.

Реклама

“Усі фрукти та ягоди були зібрані в екологічночистій карпатській природі та виготовлені без попереднього заморожування. Для максимального збереженн якористі та натуральності плодів використовується унікальна сучасна технологія виробництва. Кипіння у вакуумі дозволяє зберегти фрукти та ягоди цілими, а також залишити первинний смак та колір. Завдяки цьому немає потреби додавати різноманітні барвники, ароматизатори та штучні консерванти”, – зазначив у коментарі інтернет-виданню "PMG.ua" пан Гецко.

Не минуло й року після старту роботи у сфері напоїв та харчових продуктів, як у жовтні ТМ «Карпати насолоджуйся» здобула 14 золотих медалей у двох номінаціях «WorldJuiceUkraine 2016»та «World Canned Vegetables & Fruit 2016» на дегустаційному конкурсі «World Food Ukraine 2016».

Реклама
Закарпатські соки в домівках мешканців Європи – 01

Та попереду на перечинців чекали ще нові успіхи й досягнення. Так, 2017 рік для закарпатського виробника напоїв та консервації почався дуже вдало: з європейської мандрівки. Так, 8, 9 та 10 лютого представники ТМ «Карпати насолоджуйся» взяли участь у міжнародній виставці «Fruit Logistica 2017». Саме завдяки активній промо-кампанії закарпатські соки, джеми та морси стали відомими і в Європі.

Закарпатські соки в домівках мешканців Європи – 02
Реклама

Пан Сергій Гецко у коментарі інтернет-виданню «PMG.ua» зазначив, що продукція ТМ «Карпати насолоджуйся» експортується у кілька європейських країн, зокрема, у Німеччину, Латвію, Чехію та Угорщину.

Крім того, протягом 2017 року ТОВ «Джерело Карпат», де виробляється продукція ТМ «Карпати насолоджуйся», отримало чимало важливих відзнак. Зокрема, продукцію підприємства було сертифіковано згідно стандартів ISO 22000:2005. Також важливою подією для підприємства стало отримання цьогоріч сертифікату«Organic Standard».

Експерт Українського органічного кластеру Антон Дундій у коментарі інтернет-виданню «PMG.ua» зазначив, що українська органічна продукція, зокрема, соки, нічим не поступаються європейським аналогам. А іноді українська продукція є якіснішою. Однак, на його думку, українським виробникам загалом варто би покращити роботу в напрямку маркетингу, пакування та оформлення власної продукції задля того, аби були значно привабливішими та цікавішими для європейського споживача.

Закарпатські соки в домівках мешканців Європи – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно