Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті асфальтують дорогу, яку не ремонтували 65 років

На Закарпатті асфальтують дорогу, яку не ремонтували 65 років
Усього суцільним асфальтом тут буде покрито 9,6 кілометра дорожнього полотна. Роботи фінансуються з «дорожнього експерименту».
ВІДЕО ДНЯ

Румунська фірма «Трамеко» почала капітальний ремонт автодороги в с.Косівська Поляна в Рахівському районі. Усього суцільним асфальтом тут буде покрито 9,6 кілометра дорожнього полотна в межах самого села і до траси «Мукачево – Рогатин». Роботи фінансуються з «дорожнього експерименту» (перевиконання Закарпатською митницею ДФС планових доходів). Асфальтну дорогу в Косівській Поляні проклали 65 років тому і з тих пір тільки зрідка латали, за ці роки в багатьох місцях асфальту просто не залишилося.

– Зараз проводиться не ямковий ремонт, який витримує півроку і є фактично викиданням грошей на вітер, а повноцінне відновлення дороги суцільним асфальтом, – наголошує Геннадій Москаль, котрий ініціював ремонт і разом із головою Рахівської РДА Павлом Басарабою проінспектував його виконання. – Ми знайшли і завели в область потужну будівельну фірму з Румунії, яка має сучасну техніку й ремонтує дороги за останніми технологіями.

Реклама

Ця ж фірма модернізувала злітно-посадкову смугу Ужгородського аеропорту, яка зараз технічно може приймати літаки класу «Боїнг» чи «Аеробус». У Косівській Поляні третина із запланованої дороги вже зроблена і, судячи з відгуків селян, дуже якісно. Перед початком робіт косівчани пригостили майстрів шашликом і токаном, а зараз ретельно слідкують за ремонтом і самі перекривають рух, поки не застигне свіжий асфальт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно