Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині затягують процес виготовлення державних актів

На Мукачівщині затягують процес виготовлення державних актів

На Мукачівщині затягують процес виготовлення державних актів
З метою покращення стану та скорочення строків виготовлення державних актів на земельні частки (паї), в середині тижня при заступнику голови райдержадміністрації Гарапкові П.П., заступнику управління...

З метою покращення стану та скорочення строків виготовлення державних актів на земельні частки (паї), в середині тижня при заступнику голови райдержадміністрації Гарапкові П.П., заступнику управління Держкомзему в Мукачівському районі Островському М.Р., начальнику управління агропромислового розвитку Йовбаку І.І., спеціалістів апарату райдержадміністрації відбулася нарада з керівниками підприємств, які мають ліцензію на виготовлення робіт по виготовленню державних актів на земельні частки (паї).

ВІДЕО ДНЯ

Станом на 17.08.2010 року по району - 16583 власників сертифікатів на право на земельну ділянку (пай). Виготовлено державних актів – 9979, що складає – 60,2 ввідсотка від загальної кількості сертифікатів.

На нараді було відмічено про низький показник кількості виготовлених державних актів на землю, затягування строків виконання геодизичних робіт та виділення земельних ділянок в натурі.

Реклама

Учасниками наради принято рішення: рекомендувати керівникам підприємств, що мають ліцензію на роботи по виготовленню державних актів на земельні ділянки систематично інформувати управління агропромислового розвитку райдержадміністрації і управління Держкомзему в Мукачівському районі про стан виконаних робіт та проблемні питання, які виникають на предмет виготовлення державних актів на земельні частки (паї).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно