Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатському спортсмену, який прославився на ввесь світ, придбають квартиру за кошти обласного бюджету

Закарпатському спортсмену, який прославився на ввесь світ, придбають квартиру за кошти обласного бюджету

Багаторазовому призеру чемпіонатів світу та Європи Анатолію Герею придбають квартиру за кошти обласного бюджету. Це посилюватиме мотивації в інших на досягнення високих спортивних результатів.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідний проект рішення "Про придбання квартири учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор Герею А. А." вноситься на розгляд депутатів облради в ході 8-ї сесії, перше засідання якої відбудеться 21 вересня.

Міністерство молоді та спорту України раніше вже клопотало щодо вирішення питання покращення житлово-побутових умов багаторазовому призеру чемпіонатів світу та Європи, члену Національної збірної команди України на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), заслуженому майстру спорту України з фехтування Герею Анатолію Анатолійовичу.

Реклама
Читайте також:
Збірна України з фехтування, у складі якої виступає закарпатець, – шоста на планеті

Як запевняють у прес-службі Закарпатської облради, наразі Анатолій Герей проживає із членами родини  у помешканні із житловою площею 29 м.кв. та перебуває на квартирному обліку виконавчого комітету Ужгородської міськради.

Реклама

Видатки, що спрямовуватимуться на придбання житла Герею А. А., здійснюватимуться за рахунок та у межах коштів передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів Програми розвитку фізичної культури і спорту в Закарпатській області на період до 2020 року, у частині  "Поліпшення житлово-побутових умов шляхом придбання житла учасникам Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських ігор, призерам Чемпіонатів та Кубків Світу та Європи – членам національних збірних команд України, провідним спортсменам і фахівцям".

Так, згідно з Програмою у 2017 році на виконання зазначеного вище завдання передбачено 800,0 тис. гривень. Ця  сума є достатньою для його реалізації, включаючи видатки, пов’язані із оформленням необхідних процедур і не потребує додаткових витрат.

Реалізація проекту спрямоване на соціальну підтримку найкращих спортсменів Закарпаття та розглядається як стимулюючий приклад, що сприятиме посиленню мотивації спортсменів Закарпаття на досягнення високих спортивних результатів, популяризацію і піднесення спортивного авторитету краю, як на Всеукраїнській так і на міжнародній спортивних аренах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно