Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Турецька компанія планує з наступного року почати авіаперевезення з Ужгорода в Анталію

Турецька компанія планує з наступного року почати авіаперевезення з Ужгорода в Анталію

Турецька компанія планує з наступного року почати авіаперевезення з Ужгорода в Анталію

Турецький багатопрофільний туроператор «Calypso Tour UA» виявив зацікавленість Міжнародним аеропортом «Ужгород» і планує вже з наступного року відкрити авіасполучення між Ужгородом і Анталією. Деталі майбутньої співпраці обговорювалися на зустрічі Геннадія Москаля і президента «Calypso Tour UA» Еркана Чавуша.

ВІДЕО ДНЯ

– Цей напрямок дуже перспективний для нас, адже величезна кількість закарпатців, які відпочивають у Туреччині, зараз добираються туди зі Львова або Києва, – зазначив Е.Чавуш. – Ми пропонуємо не тільки авіаперевезення, але й весь комплекс туристичних послуг – трансфер і проживання в готелях. Причому не односторонній, а і в зворотному напрямку – будемо возити на Закарпаття туристів із Туреччини, серед яких дуже популярний еко-туризм. Попередній огляд аеропорту показав, що його параметри цілком влаштовують нашу компанію, через два тижні приїдуть фахівці, які здійснять більш детальний огляд. Працюємо так, щоб у квітні наступного року відправити з Ужгорода перший рейс в Анталію, а в подальшій перспективі – і до Єгипту.

Зі свого боку Геннадій Москаль запевнив, що обласна влада надасть максимальне сприяння туроператору у відкритті авіасполучення з Туреччиною.

Реклама

– Ми, як власники аеропорту, встановимо мінімальні ставки на обслуговування літаків, допоможемо організувати автобусні перевезення до Ужгорода з навколишніх міст і зробимо все, щоб різні бюрократичні формальності зайняли мінімум часу, – наголосив Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті. – Єдине прохання від нас – по можливості зробити авіасполучення Ужгорода не тільки з Анталією, але і з Києвом, добиратися до якого поки що доводиться зі Львова або аеропортів Словаччини чи Угорщини.

Як повідомив Е.Чавуш, побажання голови ОДА виконати цілком реально, адже туроператор здійснює авіарейси між Києвом і Стамбулом, які можна продовжити до Ужгорода.

Реклама

Остаточні картина з відкриттям регулярного авіасполучення в Ужгороді з наступного туристичного сезону стане відома до кінця жовтня.  

Турецька компанія планує з наступного року почати авіаперевезення з Ужгорода в Анталію – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно