Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівський район готується до найбільших туристично-рекреаційних заходів осені

Мукачівський район готується до найбільших туристично-рекреаційних заходів осені

Цими днями, під керівництвом заступника голови Мукачівської РДА Олександра Богіва відбулася робоча нарада з начальником управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ігорем Яворським та начальником відділу з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Василем Шкрібою з питань підготовки плану заходів для участі в інвестиційному форумі, який буде проводитися в області найближчим часом.

ВІДЕО ДНЯ

Першим на порядку денному сьогодні було питання підготовки до участі Мукачівського району в обласній виставці-ярмарку «Тур’євроцентр Закарпаття 2017», яка буде проходити в обласному центрі 22-23 вересня, – зазначає прес-служба Мукачівської РДА.

За словами начальника відділу з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Василя Шкріби, всі підготовчі роботи для гідного представлення району на обласному рівні виконано. Наразі, банери та брошури, які представлятимуть Мукачівщину як туристичний куточок Закарпаття відправлено до друкарні, і найближчим часом вони вже будуть готові.

Реклама

Також, на сьогоднішній нараді було вирішено залучити до участі в даному заході й відділ культури РДА.

Наступним, про що поговорили цього дня було питання участі Мукачівського району у Дні добросусідства з Угорщиною, який заплановано на 30 вересня в селі Яноші.

Реклама

Так, з ініціативи заступника голови РДА Олександра Богіва було вирішено залучити до підготовки і безпосередньої участі в заході голів сілких рад всіх угорськомовних населених пунктів району. Першу таку зустріч заплановано на 18 вересня.

Останнім на нараді розглянули питання участі Мукачівщини в щорічному інвестиційному форумі, що буде проходити 12 жовтня в Ужгороді. Участь в даному форумі беруть підприємства туристично-рекреаційної галузі, що дає змогу підприємцям знайти партнерів, покупців, чи просто вдало прорекламувати свої товари чи послуги. Тому, з метою розширення бази даних виробників та оновлення інформаційних стендів, присутніми було вирішено найближчим часом здійснити виїзд на Макарівську взуттєву фабрику для ознайомлення з роботою підприємства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно