Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вулицями Ужгорода проїхалися байкери на унікальних мотоциклах

Вулицями Ужгорода проїхалися байкери на унікальних мотоциклах

Вулицями Ужгорода проїхалися байкери на унікальних мотоциклах
ВІДЕО ДНЯ

Мотозаїзд до Дня Ужгорода сьогодні зранку за участі понад півсотні власників двоколісних коней рушив із площі Народної до парку «Під замком». Про це повідомляє Ужгородська міськрада.

До заїзду центральною частиною міста за маршрутом пл. Народна – вул. Довженка – пл. Поштова – вул. Корятовича – вул. Собранецька – вул. Закарпатська – вул. Загорська – вул. І. Франка – вул. Митна – пл. Дружби Народів – пр. Свободи – вул. М. Заньковецької – вул. Грушевського – вул. Минайська – пл. Ш. Петефі – вул. Мукачівська – вул. Підградська долучилися учасники мотоклубів Закарпаття. Погода не стала мотоциклістам на заваді.

Реклама

«Мій «Урал» початку 80-х років минулого сторіччя не боїться ані дощу, ані іншої негоди. Це витривалий транспортний засіб, один з кращих зразків тодішнього автопрому. До речі, це перша модель, максимально наближена до німецького «BMW», – розповів член ужгородського ретромотоклубу Юрій Руснак.

Унікальні мотоцикли, найстаршому з яких виповнилося понад 60 років, близько години експонувалися на площі Народній. Там мотолюбителі розповідали про свої транспортні засоби, спілкувалися із однодумцями та влаштували справжній мотопарад ретро-мотоциклів, сучасних спортивних та шосейних байків, кожен з яких має свою історію і, судячи із реву моторів, свій неповторний характер.

Реклама

Вже на фініші заїзду у парку «Під замком» відбудеться виставка ретро-мотоциклів, там розгорнуть гастрономічну локацію, а на сцені відбудеться концерт за участі гуртів «Снек Сіті Рок», «Текіла Бенд», «ГітАрсен», «Мобі Дік».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно