Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді з’явилася Солодка вулиця

В Ужгороді з’явилася Солодка вулиця
ВІДЕО ДНЯ

Вулицю Волошина до Дня міста тимчасово перейменували на Солодку, адже саме там свої локації розгорнули близько двох десятків кондитерів із найсмачнішими пропозиціями для діток та їхніх батьків.

Попри дощ, на Солодку вулицю прийшли багато відвідувачів, жоден з яких не пішов звідти з пустими руками. Східні солодощі, домашні мармелад, карамель, зефір, маршмеллоу, джеми і варення, торти, тістечка і цукерки, льодяники і натуральний закарпатський мед – усе розмаїття солодкого смаку заповнило центр Ужгорода.

Реклама

Ужгородська кондитерка Віра Немеш до Дня міста презентувала гостям Солодкої вулиці ексклюзивні тістечка «Дари Карпат», – повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.

«Це моя власна ідея, я давно мріяла про її реалізацію. Цей торт втілює поєднання смаків, які притаманні нашому Закарпаттю. Це і волоський горіх, і закарпатський коньяк, і закарпатська кава, а все це на основі безе. Наші солодощі мають як прекрасні смакові якості, так і приємну ціну. Отож, сподіваємося, що наш асортимент скуштує якомога більше ужгородців…», – розповіла пані Віра.

Реклама

Майстрині Анна Васильєва та Мар’яна Сурма презентували ужгородцям та гостям міста унікальні натуральні солодощі – різноманітні фруктові та ягідні зефірки, пастилу, нугу та мармелад.

«Хоч наш асортимент вже знайомий нашим постійним клієнтам, але до Дня міста ми трішки почаклували і сьогодні вперше презентуємо юним ласунчикам нугу з цукатами та горіхами, карамель з лісовими горішками, а дорослим гурманам – кавову карамель. Окрім того, наші відвідувачі можуть продегустувати нові види американського зефіру – повітряне маршмеллоу», – розповіла кондитерка Анна Васильєва.

Вулиця десятків видів солодощів і сотень різнобарвних парасольок стала окрасою центра міста. Солодка вулиця функціонуватиме в Ужгороді протягом двох днів. На цей час варто забути про дієти, а долучитися до унікальної локації, яка вперше реалізується у місті над Ужем.

Реклама

Нгадаємо, що відомий закарпатський кондитер став учасником шоу на СТБ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно