Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівська «Бджілка» знана повсюди

Мукачівська «Бджілка» знана повсюди
За роки звісної перебудови у Союзі та незалежності України ми звикли до багатьох перемін: одні сприймаємо як належні, інші – дратують нас, викликають невдоволення, піддаються критиці. І все це –...

За роки звісної перебудови у Союзі та незалежності України ми звикли до багатьох перемін: одні сприймаємо як належні, інші – дратують нас, викликають невдоволення, піддаються критиці. І все це – закономірність, бо нове завжди змушене «пробивати» собі дорогу, шукати належне місце під сонцем. Щось із нового приживається швидко, а щось – скоро втрачає свій сенс, з часом губиться.

ВІДЕО ДНЯ

Сприймаючи нове, ми мимоволі згадуємо старе – для порівняння, чи виправдання.

Візьмемо, наприклад, торгівлю. Вона була державною і кооперативною.  Тепер маємо приватну і ще тримається кооперативна. Державна чомусь зникла. Отож нині приватна торгівля заполонила міста і села. Торгують, гіперболічно буде сказано, усі. Фахівці з вищою професійною освітою (вчителі, медики, інженери і т. д.) теж поповнили ряди торгових працівників. А їм би своїми справами зайнятись!

Реклама

Поглянемо навколо: торгують у магазинах, на ринках, площах, навіть на вулицях!.. Про ціни, звісно, не хочеться говорити: вони – високі й…такі різні, як і самі продавці.

Що вже казати про розмаїття назв торгових підприємств! Вони – рідкісні, сімейні, профільні, запозичені, інколи розраховані на надзвичайну привабливість. «Начинка» торгових точок така різноманітна, що покупцеві інколи важко зметикувати, де шукати необхідний товар.

Реклама

Хоча, звичайно, є і спеціалізовані магазини. Про один з них – наша інформація.

Назва цього магазину проста, зрозуміла, обумовлена своїм призначенням, – «Бджілка». Мукачівська «Бджілка» знаходиться на вулиці Коменського №85 в районі Росвигова, неподалік від корпусів колишнього гуманітарно-педагогічного інституту. Оце справді спеціалізований магазин, розрахований на обслуговування тих, хто полюбляє бджільництво, або використовує продукти «солодких комах». Послугами цього скромного за торговою площею магазину користуються відвідувачі з усієї області, бо тут можна придбати весь необхідний інвентар для роботи на пасіках, а ще – продукти так званої бджолиної аптеки – мед, прополіс, пергу, медові суміші, пилок… І все – натуральне, з усіх регіонів Закарпаття. Споживач вибере тут для сім'ї мед на всякі смаки – з низинної зони, гірської, з липи, різнотрав'я, весняний чи літньої пори …

Господарі магазину – щирі і привітні фахівці, практики ведення бджільництва, радо проконсультують шанувальників цього корисного заняття з конкретних питань започаткування справи, догляду за бджолами, за їх лікуванням та щодо використання медопродуктів.

Реклама

Отож «Бджілка» – до послуг широкого кола споживачів, яким до вподоби і бджільництво, і його продукція.

Василь Гарагонич

Джерело: Закарпатська газета «Панорама»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно