Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді захоплювали Будинок профспілок

Незважаючи на неодноразові зазіхання місцевої влади на будівлю обласної ради профспілок у попередні роки, структурі вдавалось відстоювати свою позицію та право на майно. Однак чергова спроба заволодіти будинком профспілок в центрі міста змусила членів профспілкових організацій активізуватись, аби не втратити власну будівлю.

ВІДЕО ДНЯ

Реакція керівництва профспілки була миттєвою. Викликавши поліцію, зрештою вдалось з’ясувати і особи невідомих гостей. Ними виявились представники проектної фірми зі Львова, яких супроводжували працівники Закарпатського окружного адміністративного суду які, зі слів Володимира Фленька, претендують на будівлю.

Назвали і причину: ухвалене Кабміном розпорядження про передачу частини будівлі до сфери управління Державної судової адміністрації. Для того аби розставити всі крапки над і, керівництвом профспілки вирішило провести для журналістів прес-конференцію, спільну із головою Закарпатського окружного адміністративного суду. Останній на зустріч не прийшов, та у свою чергу запросив голову облпрофради до себе.

Реклама

Такі дії судових інстанцій, представники профспілкових організацій вважають агресивними та налаштованими проти вирішення конфліктної ситуації мирним шляхом. Тому і вирішили 14 листопада вийти на акцію протесту, яка повинна відбутись не тільки в Ужгороді, але й у Києві та інших містах України.

Також Володимир Фленько надіслав листа першому віце-прем’єру Степану Кубіву, в якому пропонує провести зустріч щодо вирішення конфліктної ситуації довкола майна профспілок. Більше про захоплення Будинку профспілок – у сюжеті "М-студіо".

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно