Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті створюють радіо для однієї людини

Ефір спеціально для однієї людини — така основна родзинка інтернет-радіо «Єден», яке почав створювати ужгородець Олексій Уманський. Ведучий із десятирічним стажем роботи підбиратиме плейлисти для героїв програми, залучатиме гостей для прямих включень, буде слухати з ними радіокіно та реалізовувати інші цікаві ідеї.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік активно намагається втілити ідею. Олексій хоче запустити інтернет-радіо без будь-яких обмежень. Воно буде діяти за рахунок внесків слухачів.

«Для того, щоб створити радіо, я написав на Фейсбук, що збираю кошти. Кожен може закинути стільки, скільки вважає за потрібне. Наприклад, хто закине 100 грн, той на цьому радіо може замовити будь-яку пісню. Хто закине 500 грн, той зможе вийти в ефір на цьому радіо і говорити в межах розумного. Хто закине 1000 грн, для того я зіграю вініловий сет, і хто закине 50 доларів, тому я присвячую ефір», – зазначає Олексій Уманський.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті припинила своє мовлення популярна радіостанція

Олексія вже масово підтримали потенційні слухачі. Практично за 4 дні вдалося зібрати 1000 доларів для закупівлі першої необхідної техніки.

Реклама

Пульт, мікрофон, навушники, звукова карта і підсилювачі. А ще — Інтернет. Ось мінімальні елементи, які допоможуть втілити задум Олексія. Він мріє, аби згодом радіо стало мандрівним: планує прямі включення з різних локацій та важливих для Ужгорода подій, як-от: з футбольних матчів, концертів, ярмарків. Це радіо ще й для тих, хто любить Україну, але зараз перебуває за кордоном. Іноземці теж будуть героями програм.

Остаточно обрати приміщення, закупити всю техніку та провести інші підготовчі роботи чоловік сподівається до грудня. А вже наприкінці року або на початку 2018-го в Інтернеті має з’явитися перший повноцінний ефір радіо «Єден». Докладніше – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно