Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Горондівській школі відкрили заклад літнього відпочинку

У Горондівській школі відкрили заклад літнього відпочинку
Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств і зустрічей. У цьому змогли переконатися школярі, які відпочивали в літньому закладі відпочинку «Мрія»...

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств і зустрічей. У цьому змогли переконатися школярі, які відпочивали в літньому закладі відпочинку «Мрія» на базі Горондівської ЗОШ І-ІІІ ступеня. Кожен день перебування у таборі приносив радість і задоволення, особливо захоплююче пройшли конкурси: «Караоке на шкільному подвір’ї», «Найрозумніший», «Наші таланти», «Малюнок на асфальті». Багато незабутніх вражень хлопчики та дівчатка отримали від спортивних естафет «Веселі старти», рухливих ігор на свіжому повітрі, прогулянок до лісу. Найактивнішими були члени загону «Чемпіон» і «Сонечко». Не менш цікаво пройшов День Мийдодира. Діти змагалися на краще оформлення кімнати відпочинку, проводився моніторинг здоров’я – «Тест від Мийдодира». Переможцями стали загони «Дельфін» та «Альпініст».

ВІДЕО ДНЯ

На базі дитячого закладу відпочинку працювали гуртки «Орхідея», «Юні фотолюбителі», «Веселка», «Аматори», «Майбутній олімпієць». Всі займалися улюбленими справами. Члени гуртка «Орхідея» подбали про озеленення території, оформили альпійську гірку з декоративними рослинами, провели операцію «Чисте подвір’я».

Всі діти протягом відпочинкової зміни відпочили, зміцнили здоров’я, дізналися багато цікавого, і нового про наш край, державу.

Реклама

Про це повідомили інтернет-видання "Панорама Мукачева" у відділі освіти Мукачівської РДА.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно