Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ранок в Ужгороді розпочався із конфлікту

Ранок в Ужгороді розпочався із конфлікту

Ранок 28 листопада розпочався в Ужгороді з конфлікту на дорозі. В Новому районі дорожники у час пік повністю перекрили рух по колу на перехресті вулиць Капушанської та Легоцького.

ВІДЕО ДНЯ

Роздратовані водії вступили в конфлікт з працівниками та почали розбирати загороджувальні конструкції для проїзду власних авто. Втім, дорожники застосували важку техніку та тимчасово розставили по периметру свої транспортні засоби.

Враховуючи ремонт вулиці Капушанської біля Велмарту (виїзд зі Сторожниці) у Новому районі залишилось мало альтернативних об’їздів, тож тут виникли великі затори.

Реклама

Нагадаємо, про обмеження руху повідомляла вчора прес-служба міської ради: "Завтра, у вівторок, 28 листопада, з 08.00 години буде частково обмежено рух для автотранспорту на вулиці Перемоги в Ужгороді: працівники підрядної організації ТОВ "Олександрія кепітал" продовжать розпочаті у рамках капітального ремонту роботи, зокрема, частково зніматимуть бруківку по лівій стороні у напрямку Сторожниці. Просимо водіїв врахувати, плануючи маршрут".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно