Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найпопулярніші імена 2017 року: як ужгородці називали новонароджених дітей

Найпопулярніші імена 2017 року: як ужгородці називали новонароджених дітей

Найпопулярніші імена 2017 року: як ужгородці називали новонароджених дітей
Вибір імені для дитини – відповідальний момент для майбутніх батьків. Журналісти поцікавились, які імена були популярні серед новонароджених у 2017 році. Деякі імена дуже незвичні.

Вибір імені для дитини – відповідальний момент для майбутніх батьків. Часто питання імені малюка вирішується тривалою суперечкою серед рідних до тих пір, поки не закінчується термін подачі документів у РАЦС.

ВІДЕО ДНЯ

Кажуть, ім’я відіграє важливу роль у щасливій долі людини. Журналісти звернулися до начальника відділу Ужгородського РАЦСу Тетяни Лендєл-Склярової для того, щоб поцікавитись, які імена були популярні серед новонароджених у 2017 році.

Як розповіли працівниці РАЦСу, в Ужгороді останнім часом стала модною традиційна та європейська тенденції у виборі імені для малюка. Традиційна – передбачає ті імена, які згадуються у церковному календарі.

Реклама

Якщо дитина народилась в переддень церковного свята, зазвичай і ім’я дають немовляті в честь імені святого.

«Західники» обирають інтернаціональні чи іноземні варіанти. На вибір іноземного імені впливають кілька причин: близькість Закарпаття до європейських кордонів, орієнтир на популярну персону, гармонійне поєднання ім’я та по-батькові.

Реклама

До того ж, іноземні імена багатьом здаються більш милозвучними і нарешті найпростіша причина: хтось із батьків – іноземець.

Всі добре пам’ятають момент, коли в період СРСР надзвичайно популярним стало жіноче імя Анжеліка, пов’язане з відомим кінофільмом.

У список найбільш популярних дитячих імен, якими називали у 2017 році, потрапили такі імена для дівчаток як: Влада, Поліна, Дарина, Емілія, Аделіна, Злата. Серед чоловічих імен лідирують Марк, Даніель, Денис, Олександр, Артем, Тимур, Давид.

Реклама

«Незвичними іменами за останній місяць стало ім’я дівчинки Васавія та хлопчика з іменем Дамір. Перед святами часто багато реєстрували дітей з іменем Михайло, Ілля та Дмитрій», – стверджують в Ужгородському РАСЦі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно