Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Традиції читачів та журналістів «Панорами»

Традиції читачів та журналістів «Панорами»

Кожна родина має свої традиції, який дотримується роками або ж взагалі десятиліттями. У когось це вечеря, коли за столом збирається вся родина, у когось – недільний похід у театр, а в когось – спільний перегляд телевізійних новин або читання газет. Хоча останнім часом все більше людей надає перевагу інтернет-ЗМІ, однак, є й ті, хто дотримується традицій і обирає друковані журнали чи газети. Так само, як дехто полюбляє друковані книги більше, ніж електронні.

ВІДЕО ДНЯ

Ви пам’ятаєте, як щотижня отримували свіжу газету, робили собі каву, сідали біля вікна і читали останні новини в улюбленому часописі? Ці відчуття не зрівняти ні з чим. І закарпатці, які щотижня отримують газету «Панорама», це добре знають. Адже вони не перше десятиліття дізнаються новини краю саме з цього часопису. А це, погодьтеся, вже також своєрідна традиція. Приємно, що в час суцільної комп’ютеризації від газети не відмовляються, що люди продовжують виписувати видання та дізнаватися найцікавіші новини області саме зі сторінок «Панорами».

Читайте також:  Газета "Панорама" відсвяткувала ювілей. Про історію тижневика розповіли на місцевому телеканалі

Реклама

У свою чергу, в журналістів «Панорами» теж є добра давня традиція – працювати для свого читача, щотижня писати цікаві матеріали та вкладати всю душу у створення свіжого номеру газети. Нам приємно створювати видання, яке Ви, дорогі закарпатці, читаєте вже стільки років. А для того, аби й у 2022 отримувати «Панораму», не забудьте її передплатити. У Вас ще є така можливість. Але поспішіть. Наш передплатний індекс – 16636.

Повірте, що виписати газету на рік набагато краще, аніж щоразу купувати її у кіоску. По перше, це економніше. Адже вартість передплати – 330 грн з послугами "Укрпошти". По-друге, набагато зручніше не виходячи з дому, отримувати улюблений тижневик і бути в курсі останніх новин. Ну а по-третє, добре, коли вся найважливіша актуальна інформація вміщена в одній газеті, яку, до того ж, можна почитати і вдома, і на роботі, і навіть по дорозі на роботу. А крім новин, дізнатися телепрограму, гороскоп, нові смачні рецепти.

Реклама

Ви ж знаєте, що традиції існують для того, аби їх дотримуватися. Ми своїм не зраджуємо вже не перший рік і щотижня готуємо для вас, любі читачі, цікавий номер. То ж дотримуйтеся традицій і Ви – читайте та передплачуйте газету «Панорама». До того ж, можете поширювати цю добру традицію поміж рідними, друзями та сусідами. Чому б ні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно