Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двох нетверезих водіїв зупинили патрульні

Двох нетверезих водіїв зупинили патрульні

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований скутер марки «Dеltа», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

У нього виявили 1,85 проміле алкоголю. Водійського посвідчення правопорушник не мав, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області. На чоловіка склали відповідні адмінпротоколи, скутер затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Ільниця Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили пізно ввечері автомобіль марки «Volkswagen Pаssat», який виїжджав на дорогу без увімкненого поворотника. Машину зупинили.

Реклама

За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,16 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП(Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно