Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічна смерть: у басейні втопився закарпатець

Трагічна смерть: у басейні втопився закарпатець
34-річний чоловік пішов відпочивати разом із своєю жінкою та двома дітьми в аквапарк. Під час відпочинку йому стало погано і він потонув у басейні.

Вчора, 12 січня, 34-річний чоловік пішов відпочивати разом із своєю жінкою та двома дітьми в аквапарк у місто Тячів. Під час відпочинку йому стало погано і він потонув в басейні.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє у ФБ Роман Келемен. На жаль, одразу ніхто не помітив те, що чоловік втопився і ніхто не надав йому першу невідкладну медичну допомогу. А коли відпочиваючі помітили чоловіка, то почали самостійно надавати йому медичну допомогу. Але врятувати чоловіка вже не вдалося.

"Родина загиблого звинувачує керівників аквапарку в тому, що в закладі не було рятувальників, які повинні наглядати за басейном та відпочиваючими. Також рідні потопельника зазначають, що на території аквапарку не було лікаря", – каже Роман Келемен.

Реклама

Розтин показав, що чоловік втопився, а також те, що у нього була серцева недостатність. Що саме стало причиною смерті закарпатця буде вже з’ясовувати слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно