Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді забудовника оштрафують за те, що вантажівки виїжджали з будівництва із брудними колесами

В Ужгороді забудовника оштрафують за те, що вантажівки виїжджали з будівництва із брудними колесами

ВІДЕО ДНЯ

Порушення на будівництві на вулиці Володимирській зафіксували сьогодні, 13 січня, працівники департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, муніципальної інспекції з благоустрою разом із працівниками патрульної поліції. 

Згідно з правилами благоустрою у місті Ужгороді, на кожному будівельному майданчику має бути встановлене місце для миття коліс автомобілів. Адже, коли вантажівки виїжджають із будівельних майданчиків, вони залишають сліди бруду на дорогах, і цей бруд може тягнутися кілька сотень метрів. Що й можна було бачити сьогодні: частина вулиці Миколи Баб’яка, на яку виїжджали з Володимирської автомобілі, була у багнюці. 

Реклама

Забудовник проігнорував дотримання правил благоустрою, і, до речі, не вперше, бо вже притягався до адмінвідповідальності за їх порушення. Учора працівники муніципальної інспекції з благоустрою теж мали розмову із відповідальними особами цього будівництва, однак, як бачимо, висновків ніхто не зробив, вважаючи, певно, що у вихідні ніхто не навідається на об’єкт.

Представники міської влади Ужгорода неодноразово проводили роз’яснювальну роботу з усіма забудовниками, щоб вантажівки не виїздили з будівельних майданчиків з брудними колесами, не розвозили вулицями болото, ознайомлювали з Правилами благоустрою. Як бачимо, окремі забудовники продовжують їх порушувати. 

Реклама

Тож сьогодні на вулиці Володимирській склали кілька адміністративних протоколів: працівники муніципальної інспекції з благоустрою – на представника забудовника та водія КамАЗу, працівники патрульної поліції – на водія вантажівки, представники департаменту міського господарства актом зафіксували порушення Правил благоустрою.

Тим часом відреагував і забудовник: швидко знайшлася і міні-мийка для миття коліс вантажних автомобілів, також до об’єкту приїхала спеціальна машина, яка миє від бруду, нанесеного вантажівками, вулицю Миколи Баб’яка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно