Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Водій, який виконував незрозумілі маневри на дорозі, виявився дуже п’яним

Водій, який виконував незрозумілі маневри на дорозі, виявився дуже п’яним

Водій, який виконував незрозумілі маневри на дорозі, виявився дуже п’яним

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції задокументували за минулі вихідні в Ужгородському, Воловецькому, Виноградівському, Міжгірському та Великоберезнянському районах.

ВІДЕО ДНЯ

Уночі в селі Гукливе Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21010», який виконував незрозумілі маневри під час руху. За кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння житель сусіднього села Скотарське. Під час медосвідування в районній лікарні у водія виявили аж 3,3 проміле алкоголю. Він також не надав правоохоронцям свого водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і відсторонили його від керування. 

Вночі на автодорозі неподалік АЗС в смт. Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не горіло світло фар. Машину зупинили, за кермом перебував 19-річний житель села Руські Комарівці. Молодий чоловік ще не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення юнак відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. 

Реклама

Двох п’яних водіїв затримали за вихідні міжгірські правоохоронці. На автодорозі в селі Торунь працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-21099», який виконував незрозумілі маневри під час руху. Машину зупинили, керував нею житель села Присліп у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідчення в лікарні у водія виявили 1,45 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Другий нетверезий водій попався в селі Негровець, теж уночі. На автомобілі марки «ВАЗ-21015» не освічувався задній номерний знак, що й стало причиною зупинки авто. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння молодий місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,91 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

Реклама

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили за незрозуміле маневрування автомобіль марки «ВMW». За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що в присутності свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення. Від керування водія відсторонили. 

У селі Стричава Великоберезнянського району працівники поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити освітлення. Керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння житель села Ужок. Водія доставили на медосвідування до лікарні, де на підставі висновку лікаря склали відповідний адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили й відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно