Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво телеканалу «М-студіо» звернулось до мукачівських можновладців

Керівництво телеканалу «М-студіо» звернулось до мукачівських можновладців

Керівництво телеканалу «М-студіо» звернулось до мукачівських можновладців

До редакції інтернет-видання «PMG.ua» надійшов лист зі зверненням до міських депутатів та чиновників від директора ТРК «М-студіо», голови Мукачівського міського осередку РПЛ Володимира Шубця. Подаємо його нижче.

ВІДЕО ДНЯ

«Усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватися Конституції України ( 254к/96-ВР ) та законів України, сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки". Саме ця філософія присяги зобов’язує створити чесні, прозорі, справедливі правила для всієї громади міста.   

Шановні депутати та чиновники! 

Реклама

Близькість до влади не означає вседозволеність. Колективна безповідальність перед законом не звільняє від моральної відповідальності перед своїми виборцями і власною совістю. 

Не потрібно радіти провладній більшості в міськраді і не помічати здорового глузду в пропозиціях так званої опозиції. Ті відсотки  голосів, завдяки яким ви стали «слугами народу» аж ніяк не можуть протиставлятися думці та здоровому глузду громади Мукачева. Тим більше, ці відсотки не дають право нехтувати інтересами  всіх виборців міста.

Реклама

У владі  завжди існує спокуса посилатись на принциповість або безпринципність депутатів в проголосованих тих або інших питаннях. 

Можливо, нарешті прийшов час подивитись у вічі совісті і бездоганності репутації кожного члена своєї команди, під прапором якої Ви йшли на вибори?  

Колектив телеканалу «М-студіо» відстоював і надалі буде відстоювати інтереси кожного члена громади міста незалежно від його соціального статусу і матеріального становища.  Негативна оцінка нашої діяльності в очах провладної більшості нас не бентежить. Навпаки – тішить.

Реклама

Передавання привітів колективу телеканалу, обіцянки розгляду сюжетів на комісії з журналістської етики, приховування інформації під приводом запитів, позови до суду – свідчення власної безпорадності і аргументів. 

Не варто забувати  давню мудрість: навіть опонентів своїх потрібно возлюбити, як себе самого,  і все буде гаразд. 

Опиратись потрібно не на тих,  хто боїться або купується. 

Без минулого нема майбутнього.

З повагою, директор ТРК «М-студіо», голова Мукачівського міського осередку РПЛ Володимир Шубець», – йдеться у дисті-зверненні.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно