Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стало відомо, чи закриють школи та дитсадки Мукачева на карантин

Стало відомо, чи закриють школи та дитсадки Мукачева на карантин

Останнім часом у кількох районах та містах Закарпаття школи та садочки закривають на карантин,  адже чимало дітей хворіють на грип. Також навчальні заклади закривають через кір.

ВІДЕО ДНЯ

У понеділок, 29 січня, у Мукачівському міськвиконкомі відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Роботу комісії розпочали із оперативної інформації керівника відділу організації епідеміологічних досліджень Мукачівської міськрайонної філії ДУ “Закарпатський лабораторний центр МОЗУ” Раковці П. П. про стан захворюваності на грип та ГРВІ у місті Мукачеві.

Реклама

За інформацією керівника управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому Кришінець-Андялошій К. О., станом на 29 січня спостерігається незначне зниження відвідування серед дітей дошкільних навчальних закладів та учнів навчальних закладів міста.

Головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги міста Мукачева Мешко Є. В. проінформував про рівень захворюваності серед дітей, які звернулись до лікувальних закладів міста.

Реклама

Заслухавши інформацію, комісія вирішила:

1. Начальнику управління освіти, молоді та спорту: щоденно проводити моніторинг стану відвідування учнями загальноосвітніх шкіл та дошкільних установ міста та інформувати Мукачівську міськрайонну філію ДУ “Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗУ”.

Читайте також:
В одному з районів області школи та дитсадки закрили через кір
Реклама

2. Начальнику відділу охорони здоров’я: щоденно надавати інформацію в Мукачівську міськрайонну філію ДУ “Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗУ” про кількість мешканців міста, які захворіли на грип та ГРВІ та звернулись у лікувальні заклади.

3. Директору Мукачівської міськрайонної філії ДУ “Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗУ” Чикун В. М.:

– систематично проводити моніторинг захворюваності на грип та ГРВІ серед населення міста;

Читайте також:
Карантин на Берегівщині: школи та дитсадки не працюватимуть два тижні

– через ЗМІ проводити інформаційну роботу щодо профілактики захворювання на грип та ГРВІ;

– у випадку наближення порогового рівня захворювання дітей на грип та ГРВІ у місті Мукачеві, терміново ініціювати засідання комісії ТЕБ та НС виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

Як повідомляє іідділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи виконавчого комітету Мукачівської міської ради, наразі карантину у місті не буде. Адже в Мукачеві не перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно