Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обсяг наданих туристичних послуг на Закарпатті за попередній рік склав понад 680 мільйонів гривень

Обсяг наданих туристичних послуг на Закарпатті за попередній рік склав понад 680 мільйонів гривень

Як виконувалась обласна Програма розвитку туризму і  курортів у  Закарпатській області  на 2016 – 2020 роки у  2017 році, розглянуть крайові депутати, готуючись до 10-ї сесії облради. Відповідальний виконавець програми – департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА інформує про найважливіші завдання, виконані у звітному періоді.

ВІДЕО ДНЯ

Так, промарковано та прознаковано частину туристичних маршрутів області; продовжено популяризацію туристичного потенціалу області через представлення Закарпаття на галузевих вітчизняних і міжнародних виставкових заходах, інвестиційних форумах тощо; проведення пізнавальних турів для представників ЗМІ та туристичних компаній інших регіонів України й сусідніх країн; розпочато підготовку фахівців туристичного супроводу; створено громадську спілку “Регіональна туристична організація Закарпаття”; організовано облаштування туристично-інформаційних центрів, розташованих на території області та ін., – інформує прес-служба Закарпатської облради.

Для реалізації заходів зазначеної Програми у 2017 році з обласного бюджету було передбачено 3 0000,0 тис грн. Фактичні обсяги фінансування Програми з обласного бюджету у звітному періоді склали 1853,3 тис грн; 56,7 тис грн – не використано.

Реклама

Щодо напрямків спрямування коштів обласного бюджету, то вказуються такі: окремі заходи з реалізації (державних, регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку – 1823,8 тис грн; придбання обладнання і предметів довгострокового користування – 29,5  тис грн. 

Основні результати виконання програми за 2017 рік: обсяг наданих туристичних послуг склав 683,5 млн грн., що на 45,8 % більше ніж у 2016 році (468,7  млн грн); обсяг туристичного збору склав 2,9 млн грн, що на 31,% більше ніж у 2016 році (2,2 млн грн).

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно