Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді «StandUP» зібрав аншлаг прихильників гумору

В Ужгороді «StandUP» вкотре зібрав охочих міста набратися позитивних емоцій. Такий формат – продовжити собі вік сміхом – цікавий і завжди в тренді, – кажуть глядачі. Цього року, на відміну від минулого, організатори заходу запросили «постендапити» виключно чоловічу компанію.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначає організатор заходу Дмитро Стацюк, виступали4 коміки: троє зі столиці, один з Одеси. «Це, на мій погляд, одні з найкращих стенд-аперів країни, за плечима в яких сотні відкритих мікрофонів та сольних концертів. Я бачу, що такий формат подобається жителям Ужгорода. Тому цей концерт – він другий; перший відбувся минулого року весною».

Сучасний стендап – він різний: музичний, інтелектуальний, нижче пояса чи просто абсурдний. Перші у світі стендап-коміки сміливо руйнували межі комедійного жанру: вони жартували про політику, інтим чи расизм, ризикуючи потрапити під арешт. Зараз все простіше: зал аплодує чи просто їсть.

Реклама

Для того, щоб розуміти стендап, не потрібно спеціальних навиків чи знань. Гумор – це універсальна мова. Для когось  справа життя. Хтось – тільки початківець.

Майже усі учасники зачіпали тему подвійного громадянства на Закарпатті, сімейні цінності чи автодороги. Причому в образі залишаються навіть за кадром. Докладніше – у сюжеті.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно