Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жителі Мукачева обурені станом доріг у місті

Ще у червні минулого року в Мукачеві оприлюднили список вулиць, які вже відновлено, та які планують зробити до кінця 2017 року за кошти міського бюджету, тобто платників податків –  жителів міста. Однак ці списки не зовсім співпадють із реальністю.

ВІДЕО ДНЯ

Крім того, у жахливому стані дорожнє полотно на вже відремонтованих вулицях. Жителі цих вулиць кажуть, що неодноразово зверталися до місцевих чиновників.

Вулицю Зелену, яка довгий час була у жахливому стані, почали ремонтувати ще у минулому році. Але це не єдина проблемна дорога в мікрорайоні Росвигово.

Реклама

Величезні ями з калюжами і на дорозі до Мукачівської ЦРЛ. А метрові вибоїни на вулиці Перемоги вимагають неабиякої майстерності водіїв. Такі ж ями на нещодавно облаштованому кільці на перехресті вулиць Росвигівської та Данила Галицького (колишня Дзержинського).

Читайте також: Закарпатців обурило те, як ремонтують трасу "Київ-Чоп" на Мукачівщині

Реклама

Глибокі впадини зустріли і на кільці при в’їзді в Мукачево зі сторони Ужгорода. У напрямку мікрорайону Паланок ситуація ще гірша.

Не краща ситуація на дорозі і на вулиці Графа Фон Шенборна, яка веде до туристичної родзинки Мукачева – замку Паланок. Більше про жахливий стан доріг у місті над Латорицею розкажуть журналісти "М-студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно