Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачівській РДА вшанували річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

У Мукачівській РДА вшанували річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

У Мукачівській РДА вшанували річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

Сьогодні, 15 лютого, керівники Мукачівського району, громадськість взяли участь у заходах до Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 29-річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

ВІДЕО ДНЯ

Світлу пам’ять тих військо службовців, які не повернулися з далекого Афганістану, або пішли з життя внаслідок важких поранень вже вдома, вшанували поминальною панахидою в капличці неподалік адмінбудівлі Мукачівської райради та Мукачівської райдержадміністрації, – інформує Мукачівська РДА.

Захід відбувся за участі: голови Мукачівської РДА Сергія Гайдая, голови Мукачівської районної ради Івана Михайла, першого заступника голови Мукачівської РДА Андрія Данканича, заступника голови Мукачівської РДА Олександра Богіва, керівників служб та відомств.

Реклама

Запалили свічку пам’яті на згадку про бойових побратимів і ветерани війни в Афганістані. На заході були присутні члени двох громадських організацій, що опікуються воїнами інтернаціоналістами. Так, Мукачівська районна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), яку очолює Василь Ліба, налічує 117 членів, у Мукачівському районному товаристві воїнів-ветеранів Афганської війни «Шураві», керівник Віктор Сулима, – 190 ветеранів.

Після панахиди та спільної молитви всі присутні зібралися біля пам’ятнику воїнам-інтернаціоналістам, аби покласти квіти та запалити свічку пам’яті.

Реклама

На завершення заходів Грамотами Закарпатської обласної державної адміністрації було відзначено двох ветеранів війни в Афганістані.

Від імені голови Закарпатської ОДА Г.Москаля та голови Мукачівської РДА С.Гайдая, приємну місію нагородження здійснив заступник голови Мукачівської РДА Олександр Богів.

Відтак, за активну участь у громадському житті області, патріотичне виховання молоді та з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав, Грамотою Закарпатської ОДА нагороджено ветеранів Володимира Сінчака та Василя Гасинця.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно