Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Аварія на Тячівщині: один із учаників ДТП виявився п’яним

Аварія на Тячівщині: один із учаників ДТП виявився п’яним

Повідомлення про аварію в селищі Тересва на Тячівщині надійшло на лінію «102» близько 12:40. Слідчі на місці події встановили, що один з учасників аварії – нетверезий. Водія «ВАЗ-2103», мешканця села Грушево, попросили пройти освідування.

ВІДЕО ДНЯ

Під час тесту на вміст спиртного у крові прилад вказав 2,1 проміле алкоголю. Крім того, поліція з’ясувала, що у водія немає при собі документів. На чоловіка склали адмінматеріали за статтями 126 і 130 КУпАП, тобто за відсутність водійського посвідчення та керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Інший випадок порушення статті 130 КУпАП зафіксували під час несення служби на об’їзній автодорозі в місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції. Вони помітили автомобіль «ЗАЗ», який виконав маневр розвороту просто на перехресті. Водія зупинили, за кермом перебував нетверезий житель села Велятино.

Реклама
Читайте також:
Жінка насмерть збила людину і втекла з місця ДТП

Драгер виявив у нього 1,26 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Правоохоронці склали на правопорушника відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили водія від керування.

Реклама

У селі Верхні Ремети Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не світила одна з фар. Керував машиною місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія. Чоловіка доставили до лікарні, але від проходження медосвідування він відмовився. Правоохоронці склали адмінпротокол на підставі висновку лікаря.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно