Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві хочуть створити центр соціальної підтримки військових

У Мукачеві хочуть створити центр соціальної підтримки військових

Рішення про програму підтримки створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки на базі Мукачівського об’єднаного міського військового комісаріату прийнято на черговій сесії міськради. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становить 1 млн. 550 тис. гривень. Про це розповіли у Мукачівській міській раді.

ВІДЕО ДНЯ

Програма покликана вирішити проблему створення на базі військового комісаріату територіального центру комплектування та соціальної підтримки з метою виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, комплектування особовим складом Збройних Сил України за контрактом та призовом, організації оборонно-мобілізаційної роботи та підготовки з мобілізації людських і транспортних ресурсів, планування та ведення заходів територіальної оборони в особливий період, впровадження ефективної системи обслуговування та надання сервісних послуг щодо соціального і правового захисту відповідної категорії громадян згідно з чинним законодавством.

Читайте також:
У квітні розпочнеться весняний призов
Реклама

Створення на базі військового комісаріату територіального центру комплектування та соціальної підтримки сприятиме забезпеченню прозорості в системі надання послуг військовозобов’язаним, резервістам, військовослужбовцям, ветеранам війни та військової служби, учасникам АТО, пенсіонерам з числа військовослужбовців та членам їх сімей, удосконаленню порядку комплектування Збройних Сил України особовим складом та організації оборонно-мобілізаційної роботи.

Програмою передбачаються заходи, спрямовані на проведення ремонтних робіт будівель територіального центру ;переобладнання та оформлення приміщень для здійснення заходів соціального забезпечення громадян; забезпечення приміщень та  меблями, засобами автоматизації та інформаційної підтримки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно