Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бізнес-школа МКТЕК зустрічала перших учасників

Бізнес-школа МКТЕК зустрічала перших учасників
ВІДЕО ДНЯ

У Мукачівському кооперативному торговельно-економічному коледжі для школярів 9-их класів успішно розпочала роботу Бізнес-школа. Ентузіазму в нинішніх абітурієнтів хоч відбавляй, кожен асоціює себе з успішним та самодостатнім, мріє зірвати у житті свій «джек пот». Саме це й продемонстрували школярі – учасники Бізнес-школи, змагаючись в інтелектуальній економічній грі «Острів». На команди чекав азарт, конкуренція, запеклий двобій, але кожна з них впевнено крок за кроком йшла до перемоги, та й назви вони обрали для себе незвичні: «Архітектори бізнесу» і «Суперпідприємці».

Учасники проектували інфраструктуру острову, що мав стати центром туристичного бізнесу. Уміло розподіляючи стартовий капітал, вели торги з постачальниками з метою придбання обладнання для ресторану, товарних та сировинних ресурсів, формували меню, створювали рекламу. Командна робота показала креативність сучасної молоді, власне бачення розвитку бізнесу та довела необхідність володіння такими якостями, як: взаємоповага, толерантність, комунікабельність, уміння уникати конфліктних ситуацій.

Реклама

Наступні заняття Бізнес-школи (проводиться щосуботи – 3, 17, 24 березня) матимуть не менш інтригуючий зміст та обіцяють учасникам драйвово, а головне з користю провести час.

Для всіх активних та підприємливих учнів 9-11-их класів МКТЕК підготував привабливу пропозицію. Додаткову інформацію можна отримати на web-сайті коледжу: www.mktek.com.ua

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно