Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві після сварки з дружиною чоловік спробував вчинити самогубство

У Мукачеві після сварки з дружиною чоловік спробував вчинити самогубство

Подія сталася у місті Мукачеві. Наряд реагування поліції охорони та дільничний поліцейський прибули до приватного помешкання вгамувати сімейну сварку. Того, як розгорнулися події далі, не очікували навіть самі правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми посварилися з чоловіком. Силою він "випхав" мене з хати. Замкнувся у будинку та вже протягом двох днів не впускає мене", – саме з таким повідомленням на лінію "102" звернулася місцева жителька.

Допомогти у вирішенні сімейного конфлікту прибули поліцейські охорони. Спочатку правоохоронці намагалися самостійно вмовити чоловіка не гарячкувати та дозволити дружині зайти до помешкання. Однак чоловік відмовлявся. Тому поліцейські вирішили викликати дільничного та працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Реклама

Рятувальники у присутності заявниці з допомогою спеціальної техніки відчинили двері до квартири, і лише після цього правоохоронцям вдалося поспілкуватися з господарем, – повідомили в управлінні поліції охорони в Закарпатській області.

З’ясувалося, що напередодні жінка сповістила чоловіка про те, що вона з ним розлучається, що і стало причиною кількаденних сварок між подружжям. У результаті чоловік вигнав дружину на вулицю та не дозволяв їй забрати особисті речі.

Реклама

Поліцейські поспілкувалися з чоловіком, пояснивши йому, що своїми діями він порушує чинне законодавство. Їм вдалося його заспокоїти та переконати змінити свою думку, після чого чоловік дозволив дружині зібрати речі, а сам пішов у напрямку гаража, який знаходиться на подвір’я.

"Невдовзі потерпіла згадала, що деякі її речі знаходяться у гаражі і попросила мене піти туди з нею, оскільки боялася агресивної реакції чоловіка. Коли я зайшов до приміщення, я не повірив тому, що побачив – чоловік, з яким ми щойно спілкувалися, висів у зашморгу", – розповів старший сержант поліції Ярослав Бабидорич, поліцейський наряду реагування Управління поліції охорони Закарпаття.

Не гаючи часу, поліцейський кинувся до чоловіка та покликав колег на допомогу. Спільними зусиллями поліцейські зняли самогубцю з зашморгу та надали йому першу медичну допомогу.

Реклама
У Мукачеві після сварки з дружиною чоловік спробував вчинити самогубство – 01

"Ми розуміли, що діяти потрібно негайно. Тому, поки чекали швидку допомогу, зробили штучне дихання та непрямий масаж серця", – додав Ярослав Бабидорич. За лічені хвилини на місце події прибули медики, потерпілого доставили в реанімаційне відділення Мукачівської лікарні.

Завдяки своєчасним діям і правоохоронців, і медиків наразі життю чоловіка, який зважився на відчайдушний вчинок, нічого не загрожує. За цим фактом триває перевірка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно