Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний водій спробував утекти від поліцейських

П’яний водій спробував утекти від поліцейських

Пізно ввечері на вулиці Міжгір’я працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував житель Одеської області в стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили 1,65 проміле алкоголю.

ВІДЕО ДНЯ

Цього водія торік уже затримували за аналогічне правопорушення. Тож тепер на нього склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області, водійське посвідчення від чоловіка вилучили, від керування відсторонили. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Другий затриманий нетверезий водій, місцевий житель, порушив увечері на вулиці Міжгір’я правила виїзду на головну дорогу. Спершу на вимогу працівників групи реагування патрульної поліції правопорушник не зупинився, а спробував втекти. Його автомобіль марки «ВАЗ-2106» наздогнали правоохоронці. Драгер виявив у водія 1,8 проміле алкоголю.

Реклама
Читайте також:
Поліцейські зупинили дуже п’яного водія. Драгер виявив у нього понад 3 проміле алкоголю

Третій правопорушник, житель села Новоселиця, керував у Міжгірї автомобілем марки «ВАЗ-2103», будучи непристебнутим паском безпеки. Його помітили та зупинили працівники групи реагування патрульної поліції. Чоловіка доставили на медосвідування в районну лікарню, де на підставі висновку лікаря склали адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно