Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відбулася термінова нарада щодо ліквідації наслідків пожежі в одному із гуртожитків Ужгорода

Відбулася термінова нарада щодо ліквідації наслідків пожежі в одному із гуртожитків Ужгорода

В.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок із представниками оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій Ужгородської міської ради побували у гуртожитку Ужгородського торгово-економічного коледжу Київського національного торгово-економічного університету на вулиці Декабристів, де вчора в першій половині дня сталася пожежа.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже повідомляли рятувальники, інформація про займання в одній із кімнат на верхньому поверсі 6-поверхівки надійшло о 10:45. Із будівлі евакуювали більше двох десятків мешканців, завдяки роботі 26 рятувальників та 5 одиниць основної, 1 одиниці спеціальної та 2 одиниць допоміжної техніки пожежу повністю ліквідували об 11:56. Люди не постраждали, знищено домашнє майно в кімнаті, де сталася пожежа і перекриття будівлі на площі 95 кв. м, суттєві збитки завдано кільком помешканням на 4-5 поверхах.

Читайте також:
В Ужгороді горів гуртожиток
Реклама

Ігор Іванович провів нараду, на якій, крім представників оперативного штабу, були присутні керівник гуртожитку та його жителі. Визначили, які заходи потрібно вжити невідкладно, досягнуто домовленості з керівником 1-го державного пожежно-рятувального загону управління ДСНС у Закарпатській області Василем Варгою, що бійці вже сьогодні зроблять тимчасове перекриття прогалини даху плівкою, щоб будівля, помешкання людей не руйнувалися через опади. Керівник гуртожитку запевнила Ігоря Івановича, що вживатиме заходи для ремонту багатоповерхівки.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно