Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі на Мукачівщині сталася аварія

Вночі на Мукачівщині сталася аварія

Уночі в поліцію надійшло повідомлення з села Зняцево Мукачівського району про те, що в селі з’їхала в кювет невідома машина. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили автомобіль марки «ВАЗ-2103», який буксував, намагаючись виїхати з ями.

ВІДЕО ДНЯ

За кермом перебував житель Зняцева в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол.

У селі Ізки Міжгірського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Sрark», яким керував молодий місцевий житель. Юнак не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама
Читайте також:
Нічна ДТП: водій не вписався в міст і автомобіль злетів із кількаметрової висоти в річку

Від проходження медосвідування він відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. Мотоцикл помістили на спецмайданчик поліції.

Реклама

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно