Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сніг, вітер, мороз: синоптики попереджають про погіршення погодних умов

Сніг, вітер, мороз: синоптики попереджають про погіршення погодних умов

Сніг, вітер, мороз: синоптики попереджають про погіршення погодних умов
У зв’язку з активізацією циклонічних процесів над півднем Європи 17-19 березня очікується погіршення погодних умов на території Закарпатської області.

У зв’язку з активізацією циклонічних процесів над півднем Європи 17-19 березня очікується погіршення погодних умов на території Закарпатської області. Протягом доби 17 березня передбачаються сильні опади переважно у вигляді дощу, який вночі 18 березня переходитиме у мокрий сніг та сніг (приріст снігового покриву 5-10, в горах місцями 15-20 см).

ВІДЕО ДНЯ

Вдень 18-го та впродовж 19-го березня без істотних опадів. Подекуди: ожеледь, налипання мокрого снігу, на високогір’ї складні відкладення. 17 березня на окремих ділянках гірських доріг, а 18-19 березня на дорогах всієї області ожеледиця.

Посилення північного вітру 17-18 березня до 7-12 м/с, місцями 17-22, на високогір’ї 25-30 м/с. Під час посилення вітру в гірських районах можливі хуртовини та снігові замети, – повідомляє Закарпатський обласний центр з гідрометеорології. Зниження температури повітря вночі 18-19 березня до 3-8°, вдень 1-6° морозу, в горах місцями вночі 10-15°, вдень 7-12° морозу.

Реклама
Читайте також:
Незабаром на Закарпаття повернуться морози

Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць – рівень загрози 2 «жовтий». Також ускладниться робота енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

Реклама

Протягом 17-18 березня на річках області очікується підвищення рівнів води (над поточними значеннями) на 0.5-1.5 м, в нижній течії р.Боржава – 1.5-2.5 м. Можливий вихід води на заплаву в нижніх течіях річок Боржава, Латориця та Уж.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно