Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді люди опинилися без даху над головою

Ще 7 березня в гуртожитку ужгородського торговельно-економічного коледжу мешканці відчули запах диму. Як виявилось – на шостому поверсі будівлі, де проживають студенти, спалахнула пожежа.

ВІДЕО ДНЯ

На щастя ніхто не постраждав, чого не скажеш про саму будівлю. З цього часу минув уже тиждень, однак дах так і залишається пошкодженим. Як пояснюють мешканці, гуртожиток знаходиться на балансі коледжу, тому брати ініціативу у свої руки, щодо пошкодженого даху, вони не можуть.

Читайте також:
В Ужгороді горів гуртожиток
Реклама

Самі ж власники не поспішають ліквідувати наслідки пожежі. Мешканцям власними зусиллями вдалося покрити тимчасовою плівкою пошкоджені місця. Наслідки пожежі особливо відчутні в квартирах на 5 поверсі, в яких ще доcі мокрі стеля, стіни та підлога. Опади, які випали цими днями, також даються в знаки.

Як розповідають мешканці, вода була скрізь, та навіть добралась до електричних щитків, які люди намагаються обходити якнайдалі. Наразі, кажуть мешканці гуртожитку, від керівництва коледжу – жодної реакції. Розповідають, що приїжджала комісія, оцінила збитки, та говорити про їхню ліквідацію не змогла.

Реклама

Натомість люди готові самі відновити дах, але відповідного дозволу від вузу також не можуть отримати. Більше – у сюжеті "М-студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно