Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Україні оголосили червоний рівень загрози через два снігових циклони

В Україні оголосили червоний рівень загрози через два снігових циклони

В Україні оголосили червоний рівень загрози через два снігових циклони

На вихідних у більшості областей України очікуються сильний сніг, хуртовини і зниження нічної температури до 10° морозу.

ВІДЕО ДНЯ

У суботу, неділю і понеділок (17-19 березня) внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на прогноз Укргідрометцентру, очікується зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

Реклама

17 березня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях сильний сніг, хуртовини (приріст снігового покриву 15-20 см); в Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській областях сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-10 см); в Україні пориви вітру 15-22 м/с,  у північній половині на дорогах ожеледиця.

18 березня у Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Одеській областях сильні снігопади, хуртовини (приріст снігового покриву 20-25 см); в Миколаївській, Херсонській,  Дніпропетровській, Харківській областях сильний дощ з переходом в сильний сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 5-10 см); в Запорізькій, Донецькій, Луганській областях сильний дощ; в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах, крім південного сходу, ожеледиця.

Реклама

"Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), в більшості центральних та східних областей 3 (червоний), також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства", – йдеться в повідомленні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно