Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як поліцейські ліквідовували "аварію" на залізничному переїзді

Як поліцейські ліквідовували "аварію" на залізничному переїзді

Як поліцейські ліквідовували "аварію" на залізничному переїзді
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 20 березня, співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області приступили до практичного етапу командно-штабних навчань, які проводять Державна служба з надзвичайних ситуацій та спеціально уповноважені органи Закарпатської ОДА.

Перше повідомлення в рамках відпрацювання надійшло до Мукачівського відділу поліції про пошкодження житлових будинків, повалення дерев та дорожньо-транспортні пригоди через погіршення погодних умов.

Реклама

Керівництво поліції на місці одразу ж виділило необхідну кількість особового складу та транспорту для патрулювання території, яка була визначена для навчань, відповідальних для забезпечення громадського порядку та екіпажі для супроводження колони з автобусами, які можуть евакуювати людей.

Читайте також:
На Закарпатті розпочалися командно-штабні навчання
Реклама

"Наступним повідомленням для перевірки готовності поліції до надзвичайних ситуацій стало інформування про аварію на залізничному переїзді", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Цю навчальну ситуацію правоохоронці також оперативно відпрацювали.

Участь у командно-штабних навчаннях беруть працівники майже всіх структурних підрозділів Головного управління Національної поліції, а також Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

Поліція відпрацьовує всі визначені під час навчань легенди для покращення навичок вирішення завдань цивільного захисту в мирний час. Правоохоронці просять людей із розумінням поставитися до збільшення присутності поліції в краї. Навчання триватимуть до 23 березня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно