Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачівській міськраді провели прийом громадян

Сьогодні, 20 березня, в міській раді відбувся прийом громадян, на який прийшло більше двадцяти містян – кожен зі своїми проблемами. Більшість питань стосувалися галузі житлово-комунального господарства.

ВІДЕО ДНЯ

Інвалід війни пан Іван звертався з проханням виділення земельної ділянки. Його заяву буде розглянуто на депутатській «земельній» комісії. Мешканці багатоповерхівки по вулиці Молодіжній скаржилися, що дах їх будинку протікає. Жильці вже зверталися до обслуговуючої компанії, але поки безуспішно. Як повідомили фахівці управління міського господарства за сприятливих погодніх умов обслуговуюча компанія планує провести поточний ремонт даху.

Водночас мешканцям будинку порадили створити ОСББ. І самим вирішувати як управляти власним майном, – повідомили у Мукачівській міськраді.

Реклама

Влада міста й надалі впроваджуватиме проекти стимулювання створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Наразі таких в місті створено 42. Діє програма «Сприяння створенню та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в м. Мукачево на 2018-2020 роки». Новостворена структура зможе отримати допомогу в розмірі до 50 тисяч.

Читайте також:
У міськраді розповіли, за які кошти ремонтуватимуть медзаклади Мукачева
Реклама

Окрім того, місто фінансує власну програму «теплих кредитів» – відшкодування з міського бюджету частини суми за кредитами, одержаними ОСББ, ЖБК на реалізацію енергозберігаючих заходів. Кошти насамперед спрямуватимуться на модернізацію, реконструкцію, утеплення і ремонт покрівель, дахового перекриття, підвальних приміщень, всіх інженерних мереж і обладнання у будинку, утеплення під’їздів (встановлення та заміна вікон, вхідних дверей), модернізацію систем освітлення під’їздів, заміна та встановлення головних розподільчих щитів у житлових будинках, утеплення стін фасаду.

Мешканка вулиці Данила Галицького скаржилася на проблеми з роботою системи каналізації. Як повідомили представники міської влади цьогоріч вулицю оновлюватимуть, у тому числі буде враховано проблему з водовідведенням.

З усіх озвучених проблемних питань міський голова дав доручення з їх вирішення керівникам структурних підрозділів міськвиконкому.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно