Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Представники ОБСЄ відвідали Берегово

Представники ОБСЄ відвідали Берегово

У Берегові відбулась зустріч місцевої влади з представниками ОБСЄ. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Берегівський міський голова Золтан Баб’як.

ВІДЕО ДНЯ

"Під час розмови обговорено дві теми. По-перше, офіційних осіб цікавила ситуація з пошкодженням авто з угорською реєстрацією на вул. Шевченка. Зокрема, я зазначив, що раніше таких прецедентів у нашому місті не було. Наразі співпрацюємо з правоохоронцями з метою з’ясування всіх обставин та повного розкриття цього акту вандалізму.

По-друге, йшлося про наміри розміщення підрозділу 128-ї бригади на території колишньої військової частини. Інформував, що відбулася сесія з участі генерал-майора ЗСУ Олега Мікаца та гостів з м. Дубна, де розміщені дві військові частини, які розповіли про переваги відновлення військової частини. Також підкреслив, що депутатський корпус направив листи до вищих керівних органів з проханням отримати відповідні директиви щодо цього суспільно важливого для міста питання. Однак наразі є відповідь з Адміністрації Ирезидента, де йдеться, що питання передано до компетенції Міністерства оборони та надійшов лист від 18 народних народних депутатів України. Тож ми досі чекаємо відповідних документів. Наостанок представники місії ОБСЄ заявили про готовність побувати на наступній сесії міської ради, де маємо намір розглядати це питання", – повідомив Золтан Баб’як.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно