Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачево долучилося до пілотного проекту "ProZorro. Продажі"

Декларацію про приєднання до проекту сьогодні підписав міський голова Андрій Балога.

ВІДЕО ДНЯ

Цією декларацією Мукачівська міська рада заявляє про своє приєднання до меморандуму та пілотного проекту "ProZorro.Продажі". Найближчим часом за дорученням міського голови місто повноцінно працюватиме в цьому проекті, – інформує Мукачівська міськрада.

"ProZorro.Продажі" – проект, створений з ініціативи громадських організацій, держави та приватних торгових майданчиків та побудований за принципами системи ProZorro.
Метою створення проекту є прозора, швидка та ефективна реалізація державного і комунального майна, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю за публічними продажами.

Реклама

Проект допомагає значно підвищити ефективність від продажу комунального майна і звести до мінімуму корупційні ризики. Сьогодні майно місцевих громад через "ProZorro.Продажі" продають 37 аукціонних систем, що забезпечує прозорість, унеможливлює дискримінацію та надає об’єктивну оцінку пропозицій під час продажу та оренди комунальної власності.

Завдяки проекту всі інвестори зможуть отримувати інформацію про торги в місті з продажу майна. Створені єдині правила ведення публічних торгів в електронній торговій системі Prozorro.Продажі забезпечують повноцінний відкритий доступ громадськості до інформації про результати публічних торгів.

Реклама

Проектний менеджер ро роботі з регіонами проекту "ProZorro.Продажі" Олексій Мовчан висловив впевненість, що Мукачево може стати лідером в Західній Україні з впровадження цього проекту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно