Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Угорські партнери допомогли УжНУ оновити приміщення студентського гуртожитку №4

Угорські партнери допомогли УжНУ оновити приміщення студентського гуртожитку №4

Українсько-угорський навчально-науковий інститут є одним із наймолодших підрозділів Ужгородського національного університету. Тим не менш, протягом десяти років факультету вдалося укласти чимало угод, у тому числі – з країнами Євросоюзу.

ВІДЕО ДНЯ

Однією з найпоказовіших співпраць стали грантові проекти з оновлення 5 та 6 поверхів гуртожитку №4. Здійснити ремонти вдалося за підтримки угорського фонду «ПАДОК». Користуватися оновленими приміщеннями можуть студенти не тільки інституту, а й інших підрозділів.

Найперше, провели капітальний ремонт 20 блоків обох поверхів гуртожитку, на яких усього проживають близько півтори сотні молодих людей. Для мешканців кімнат також закупили нові меблі та подбали про стан санітарних вузлів.

Реклама

Партнерськими угодами також передбачили оновлення коридорів, спеціальних приміщень, спільних кухонь. В останніх студенти можуть не тільки готувати їжу, а й користуватися нещодавно встановленими пральними машинами.

Читайте також:
Студенти з Італії розповіли про навчання в УжНУ та закарпатські традиції
Реклама

У теплі пори року жителі гуртожитку №4 можуть займатися спортом на майданчику на території студмістечка. В іншому разі до послуг студентів пропонують фітнес-зал із достатньою кількістю інвентаря. Тут є турнік, шведська стінка, бігова доріжка, гирі, штанги з вагами, боксерське приладдя тощо. У коридорі 6 поверху студенти можуть також пограти в настільний теніс.

Окреме оновлене приміщення – ігрова кімната. Тут студентам дозволяють проводити різноманітні заходи, зокрема, збиратися з друзями на перегляд фільму  чи навіть день народження. Охочі можуть готуватися в цій кімнаті до занять чи грати в настільний футбол.

Щоб стежити за дотриманням порядку студентами, на поверхах встановили камери. Більше – у сюжеті.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно