Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нетверезий водій: чоловік був настільки п’яним, що драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю

Нетверезий водій: чоловік був настільки п’яним, що драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю

Вчора, близько 21:00 у селі Олександрівка, що на Хустщині  працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «ВАЗ 2107», на якому не освічувався номерний знак та не світили габаритні вогні. За кермом автомобіля перебував місцевий житель з ознаками алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 1, 7 проміле алкоголю. Водій не мав при собі належних документів. Відтак, на правопорушника склали відповідний адмінпротокол та дві постанови.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники групи реагування патрульної поліції Тячівщини впродовж минулої доби задокументували два випадки керування транспортним засобом напідпитку, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Тересва правоохоронці зупинили для перевірки 30-річного водія мопеда. Водій, місцевий мешканець, виявився у стані дуже сильного алкогольного сп’яніння, драгер не зміг виміряти кількість проміле алкоголю в крові. Правоохоронці перевірили справність пристрою, він був повністю робочим.

Реклама

Проте виміряти кількість алкоголю в крові водія, який не міг триматися на ногах, драгер так і не зміг – його весь час зашкалювало. У лікарні підтвердили стан сильного алкогольного сп’яніння, точний результат покаже експертиза.

Другого п’яного водія  поліція виявила у Тячеві. Правоохоронці зупинили  автомобіль марки «Volkswagen Golf», на якому не освічувався номерний знак. За кермом перебував 35-річний житель села Грушево з ознаками алкогольного сп’яніння, який не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили водія від керування.

Реклама

На Рахівщині у селі Верхнє Водяне п’яний водій попався поліцейським вже вдруге. За кермом «ВАЗ 2106» перебував 30-річний місцевий житель. Під час проходження  медосвідчення в лікарні у водія виявили 2, 56 проміле алкоголю. З’ясувалося, що водій вже вдруге притягується до відповідальності за керування напідпитку.

На всіх правопорушників складені адмінпротоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення та  винесли постанови про керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки та порушення ПДР.  Адмінматеріали  поліція скерує  до суду для прийняття рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно