Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП на Закарпатті: зіткнулися мотоцикл та автомобіль

ДТП на Закарпатті: зіткнулися мотоцикл та автомобіль
ВІДЕО ДНЯ

У селі Верхнє Водяне Рахівського району сталася ДТП: мотоцикл марки «Viрer» зіткнувся із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ-2108». Молодий мотоцикліст, місцевий житель, серйозно не постраждав.

Але коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили в нього ознаки  алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік також не надав водійського посвідчення.

Реклама

Він відмовився проходити медосвідування, хоча й визнав, що вживав алкогольні напої. Мотоцикл не його, а брата. У присутності двох свідків на водія склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, за відсутність водійського посвідчення та за скоєння ДТП.

Читайте також:
Ранкова ДТП на Іршавщині: лоб в лоб зіткнулись "Daewoo" та "Mercedes"
Реклама

У селі Великі Лучки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не працювала одна фара. Керував батьковим автомобілем місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, проходити медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно