Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Лікарі спростували інформацію про те, що у Хусті мати покинула дитину після пологів

Лікарі спростували інформацію про те, що у Хусті мати покинула дитину після пологів

Хустська районна лікарня... Пологове відділення. Тут, як повідомила одна з користувачок мережі Фейсбук, породілля залишила власну дитину. Жінка мала на меті допомогти новонародженій дівчинці, аби волонтери і люди доброї волі принесли у лікарню необхідне для немовляти. Однак у мережі підхопили новину і у заголовках з’явилися кричущі фрази, що нібито мати покинула дитину у пологовому відділенні, як дізналася що та хвора.

ВІДЕО ДНЯ

Власне, медики цю інформацію по приїзді знімальної групи спростували. А спочатку й взагалі не розуміли про що і про кого мова? Відтак новонароджену дівчинку матір не покидала, і відповідного статусу наразі дитина не має.

Народилася ж вона передчасно, іншими словами є недоношеною, і перебуває під наглядом лікарів. З понеділка дитина знаходиться на дообстеженні та лікуванні в обласній дитячій лікарні у Мукачеві. І як нам вдалося з’ясувати, немовля народжене у неблагополучній і багатодітній сім’ї.

Реклама

У 34-річної жінки це були вже восьмі пологи, одна дитина свого часу у неї померла, а решту – 6 дітей – виховує опікун. Дітей позбавили батьківського піклування через недогляд матір’ю за ними, кажуть соцпрацівники. А також через неприйнятні умови проживання малолітніх, хоча жінка й не сама їх виховувала. вона має наразі цивільного чоловіка.

Щодо відмови від дитини, то й тут стверджують, що такої не було. Чи залишать новонароджену дитину матері? – питання. Однак бабусі вже її не віддадуть, бо та й так виховує 6-х онуків.

Реклама

Детальніше – у відеосюжеті "М-Студіо".

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно