Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді загадково зникла жінка – Смочко Марія

Вчора, 2 квітня, близько 15.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від 38-річного мешканця Ужгорода про зникнення його співмешканки. Чоловік повідомив, що його дружина 1 квітня вночі, близько 02.00 год, пішла з дому, нікого не попередивши, і не повернулась.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події, до будинку зниклої, виїхали правоохоронці слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу. Як встановили поліцейські, зникла жінка проживала разом із неповнолітніми дітьми та цивільним чоловіком. У день зникнення при собі не мала ні документів, ні мобільного телефону.

Поліція розшукує 36-річну Смочко Марію. Прикмети жінки: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне коротке ( стрижка «каре»), очі карі. Особливі прикмети: посередині чола має рубець довжиною близько 2 см.

Реклама
Читайте також:
Жінку, яка нещодавно зникла, знайшли мертвою

«Жінка була одягнута в синю балонову куртку, джинси синього кольору, темне взуття», – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
В Ужгороді загадково зникла жінка – Смочко Марія – 01

Поліція звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію,  яка допоможе у пошуку жінки, повідомляти на лінію «102», за телефоном: 050 785 05 55 або до чергової частини Ужгородського відділу поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно