Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На одній із вулиць Ужгорода виявили чоловіка, який мав при собі наркотики

На одній із вулиць Ужгорода виявили чоловіка, який мав при собі наркотики

На лінію «102» надійшов виклик від мешканки Ужгорода, про те, що з її подвір’я зник велосипед. На місце події був скерований спільний наряд у складі військовослужбовців 4 батальйону військової частини 3002 та працівників поліції.

ВІДЕО ДНЯ

Неподалік від помешкання заявниці, патрульні помітили чоловіка, що вів у руках велосипед схожий на викрадений. Правоохоронці намагались з’ясувати у чоловіка, де він взяв велосипед, але той не зміг нічого пояснити. Згодом заявниця впізнала викрадений велосипед.

Цього ж дня під час спільного патрулювання правоохоронці помітили чоловіка, який помітно занервував та пришвидшив рух при появі наряду. Було прийнято рішення провести поверхневий огляд чоловіка, під час якого було виявлено згорток з речовиною, яка зовні схожа на марихуану приблизною вагою 3,5 грама та 0,5 грама речовини ззовні схожу на метамфетамін. На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Триває слідство.

Реклама
Читайте також:
Ввечері в Чинадієві поліцейські помітили підозрілого хлопця

Під час спільного патрулювання правоохоронці помітили чоловіка, який змінив напрямок руху при появі наряду. Працівники поліції прийняли рішення провести поверхневий огляд чоловіка. Під час огляду у чоловіка було виявлено багнет-ніж, – повідомили у Військовій частині 3002 ЗТУ НГУ. На місці події працювала слідчо-оперативна група, триває слідство.

Реклама

Крім того, під час патрулювання вулицями Ужгорода гвардійці та працівники поліції виявили два бойових набої до автоматичної зброї у місцевого мешканця. Набої було виявлено під час поверхневого огляду чоловіка, який привернув до себе увагу підозрілою поведінкою. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно