Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник мера Ужгорода провів зустріч з представником Посольства Великої Британії

Заступник мера Ужгорода провів зустріч з представником Посольства Великої Британії

Заступник мера Ужгорода провів зустріч з представником Посольства Великої Британії
ВІДЕО ДНЯ

Учора в Ужгородській міській раді відбулася зустріч заступника Ужгородського міського голови Олександра Білака з першим секретарем Посольства Великої Британії в Україні Робертом Уртуйсен Дюнном, представницею міністерства з питань міжнародного розвитку при Посольстві Рейчел Вільямс та координатором проектів відділу політики, економіки та зв’язків із громадськістю Посольства Світланою Яворською.

Відповідаючи на запитання гостей, Олександр Білак поінформував про особливості обласного центру Закарпаття, зокрема, багатонаціональність та полікультурність, сучасну ситуацію в місті, яка відзначається толерантністю і взаємоповагою. «Якщо зараз і трапляються якісь події з негативним контекстом, то це виключно привнесене ззовні, чуже місцевим мешканцям і створюється провокативно, для нагнітання «картинки» у ЗМІ», – зазначив Олександр Павлович.

Реклама

Представники Посольства розпитували про те, як проходить децентралізація, що вона дала Ужгороду, про інфраструктурні проекти, роботу міської влади, взаємодію з обласною владою, кроки для підвищення безпечності міста, що дав безвіз, як із кадровим забезпеченням в регіоні тощо, – повідомляє Ужгородська міська рада.

Докладно обговорили також участь міста в міжнародних програмах, подання спільних проектів разом із містами-побратимами у рамках транскордонної співпраці. Дипломати запропонували надати якнайширшу інформацію про програми, які оголошує Посольство для підтримки і фінансування реалізації різних проектів в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно