Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студентка із Закарпаття, яка побувала у 20 країнах світу, розповіла про свої подорожі

Студентка із Закарпаття, яка побувала у 20 країнах світу, розповіла про свої подорожі

70 міст у 20 країнах. Саме стільки куточків світу вдалося відвідати 20-річній студентці з Ужгорода Даніеллі Мушці. Мандрівки роблять життя дівчини насиченим та сповненим незабутніх вражень, а ще – надихають та стимулюють розвиватися. Перший  самостійний закордонний вояж Даніелла здійснила ще школяркою – у  14 років.

ВІДЕО ДНЯ

"Щиро кажучи, мені завжди щастило. В мене легка рука на різні поїздки. І навіть я захожу на сайт, обираю першу, яка мені попадається і вона виявляється дуже успішною і дуже цікавою. Першим досвідом самостійної поїздки був тур до Парижу разом з ужгородською першою школою. Це було незабутньо, адже я відчула себе самостійною і вже дорослою. Було дуже цікаво, але нам непощастило з погодою. Наступного разу я поїхала до Парижу вже з батьками, і це були набагато кращі враження", – зазначає дівчина.

Найбільш тривалий і захопливий тревел-досвід – поїздка до Америки. Протягом чотирьох місяців Даніелла працювала в тамтешніх кав’ярні та магазині, а у вільний час – пізнавала американську культуру і, звісно, мандрувала Штатами.

Реклама

"Мені пощастило взяти участь у програмі Work and Travel USA. Я була однією з останніх претенденток на участь, тому що 5 травня в мене була співбесіда, а 10 – був уже виїзд. Звичайно, спочатку були й перепони. Ми прилетіли, нас зустріли лише через годину, ми чекали в аеропорту. Житла в нас не було, нам довелося шукати його самим. В перший тиждень з роботою також не дуже вдавалося, потрібно було дооформити всі документи, дозвіл на роботу. І це зайняло досить багато часу, ми хвилювалися, що у нас закінчаться гроші,  що нас відправлять додому. Але все налагодилося. Коли у нас було більше вільного часу, ми їздили в суміжні міста, нам пощастило відвідати Орланло, відомий парк розваг «Universal», потрапити до маленького містечка, яке присвячене Гаррі Потеру, та іншим серіалам, мультикам, фільмам. В кінці поїздки ми придбали тут від місцевої студентської організації і поїхали до Нью-Йорка, Вашингтона та Ніагарського водоспад", – продовжує Даніелла.

Наразі за мандрівками Даніелли стежить більш ніж 6 тисяч підписників – дівчина веде власний блог в Інстаграмі.

Реклама

Більш детально – у відеосюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно